Thursday, August 6, 2009

Ο.ΠΡΟ.ΓΑΠ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η ιστορία τελειώνει εδώ! Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε καμιά προσπάθεια γελοιοποίησης του ΓΑΠ. Αποφασίσαμε από σήμερα να χτυπάμε κάθε λαμόγιο, κρυφο-ΛΜΑΤ, οσφυοκάμπτη και γλείφτη κατουρημένων ποδιών, που θα τολμήσει να γελοιοποιήσει τον αυριανό πρωθυπουργό. Δεν θα ανεχτούμε άλλο τους δήθεν προοδευτικούς που, στην πραγματικότητα, βάζουν βούτυρο στο ψωμί της σημερινής κυβέρνησης. Θα χτυπήσουμε αυτούς τους ανάλγητους που, στην προσπάθειά τους να ακυρώσουν την άνοδο στην εξουσία του ΓΑΠ, χρησιμοποιούν τα πάντα, ακόμα και σκύλους. Με πρώτους αυτό το τσογλάνι με το όνομα Swell και το σκύλο του. Ξέρουμε ποιος είναι και τον έχουμε εντοπίσει ήδη. Θα πληρώσουν πολύ ακριβά κι αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις άθλιες ιστορίες. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ!

Ο.ΠΡΟ.ΓΑΠ
Ομάδα Προστασίας ΓΑΠ

ΥΓ. Για να βοηθήσουμε την Αντιτρομοκρατική, ανακοινώνουμε ότι δεν έχουμε σχέση με την ΑΥΓΑΠ. Αλλά, όπου και να "ψάξουν" δεν θα μπορέσουν να μας βρουν. Είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο "υλικό" που ήταν και οι κουμπάροι, οι απαγωγείς των Πακιστανών κι αυτοί που έκαναν τις υποκλοπές.

7 comments:

  1. Kαταζητείσαι για απόπειρες γελοιοποίησης κατ' εξακολούθησιν.

    Καλημερες :)

    ReplyDelete
  2. @Tzonakos: Γελοιοποίησα εγώ κανέναν; Εγώ έδωσα "βήμα" στις τρομοκρατικές οργανώσεις για να δημοσιεύουν εδώ τις προκηρύξεις τους και να αποφεύγουν έτσι τις εφημερίδες των διαπλεκόμενων εκδοτών.

    ReplyDelete
  3. Πρέπει να σου απονεμηθεί το βραβείο ΧΧ δηλ. της Χρυσής Χειροβομβίδας :)

    ReplyDelete
  4. @Tzonakos: Να καταλάβω ότι το φροντίζεις εσύ; Σ' ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  5. χαχαχαχαχα στη γεια σου, νταλγκάς είσαι λέμε :)

    ReplyDelete
  6. @Roula Karamitrou: Λόγω παρελθόντος, φαίνεται ότι με προτιμούν οι Ε.Ο....

    ReplyDelete
  7. Πώς ειναι δυνατόν;

    Η Κυβέρνηση, να ασχοληθεί σοβαρά με την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ όταν,
    οι βουλευτές και υπουργοί δεν πληρώνουν φόρους για τα εισοδήματα, τις 3πλές συντάξεις και την τεράστια ακινητη περιουσια που διαθέτουν;
    Πώς ειναι δυνατόν να εισπράξει φόρους απο ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΕΣ,πολιτικάντες-ΜΠΑΤΣΟΥΣ, που με ενα κουμπούρι στο χέρι, γαμούν και κλέβουν!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

    ReplyDelete