Wednesday, June 24, 2009

Προς τρομοκρατικές οργανώσεις

Όταν τα ΜΜΕ έχουν απαξιωθεί τελείως, είναι χαζό να στέλνετε τις προκηρύξεις σας σ' αυτά και να δίνετε έτσι την ευκαιρία στους διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Προτιμήστε αυτό το blog. Δευσμευόμαστε για την άμεση ανάρτηση της προκήρυξής σας, χωρίς δικά μας σχόλια. Εάν δεν θέλετε ούτε σχόλια αναγνωστών, τότε ούτε αυτά θα επιτρέπονται.

9 comments:

  1. Θα σας έχουμε υπόψη στην επόμενη ...εκτέλεση.

    Σέχτα ...Σεχταριστών

    ReplyDelete
  2. Δε λέω, έξυπνο αυτό, αν αποκτήσει και μεγάλη δημοσιότητα όμως σα χώρος αλλά βρε παιδί μου, λίγο ρίσκο δεν είναι;!

    Δηλαδή τί περιμένεις;!

    Αν και λέμε αν, υπήρχε ποτέ περίπτωση να στέλνανε εδώ τέτοιου τύπου προκηρύξεις και εσύ να τις δημοσίευες και να υπήρχε και τρόπος να αποδεικνύεται ότι είναι αυθεντικές, θεωρείς ότι μετά θα την έβγαζες έτσι απλά "καθαρή" με τους σχετικούς κρατικούς μηχανισμούς;!
    Τί να πω;!

    Έπειτα, σωστά τα αρχικά σου επιχειρήματα, δε μπορώ να πω αλλά με δεδομένη την ανυπαρξία της απόλυτης ανωνυμίας στο διαδίκτυο, θεωρείς ότι θα τολμούσε κανείς να σου έστελνε κάτι τέτοιο αυθεντικό ηλεκτρονικά;!

    Και άντε και το έκαναν! Μετά, έτσι κι αλλιώς τα διάφορα ΜΜΕ, δεν θα έβρισκαν από εδώ να αναδημοσιεύσουν την προκήρυξη;! Άρα πού το ουσιαστικό όφελος ως προς τα αρχικά σου κίνητρα;!

    Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάπου δε μου κολλάει για να μη σου πω ότι έως και "ύποπτη" θα φανεί σε κάποιους αυτή σου η πρωτοβουλία!

    Φιλικά στα λέω :-)

    ReplyDelete
  3. @Monahikos likos: Eυχαριστούμε πολύ για την προτίμηση. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

    ReplyDelete
  4. @Cosmos: Με απογοητεύεις. Υπάρχει τρόπος οι "πελάτες" να εξασφαλίσουν την ανωνυμία. Εγώ πάντως την εγγυώμαι. Σε ό,τι αφορά δε την αναδημοσίευση από τα ΜΜΕ, την αποκλείω. Θα πατεντάρω το κοπυράιτ κάθε προκυρήξης πριν την ανάρτηση. Αν παρ' όλα αυτά τη δημοσιεύσουν, προβλέπω ότι πολύ σύντομα θα λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα.

    ReplyDelete
  5. Ειλικρινά με έχεις μπερδέψει!
    Έρχονται φάσεις που είμαι σίγουρος ότι κάνεις πλάκα μα σίγουρος όμως αλλά έρχονται και φάσεις που υποψιάζομαι ότι μιλάς σοβαρά και σε μια τέτοια φάση έγραψα το προηγούμενο σχόλιό μου
    Σε τί να μείνω;!

    Αν πάντως μιλάς σοβαρά τελικά, να πω πως οι "πελάτες" στην προκειμένη, δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου κοινοί θνητοί για τις αρχές. Κατά συνέπεια θα κινηθεί κάθε μέσο προς την εύρεση της φυσικής πηγής της προκήρυξης. Μην ελπίζεις λοιπόν σε επιτυχία των κλασικών μεθόδων διατήρησης της ανωνυμίας. Ούτε αυτοί άλλωστε πρόκειται να ελπίσουν σε κάτι τέτοιο εκτός κι αν είναι... ονειροπαρμένοι πράγμα που δε δείχνει να ισχύει από τις ως τώρα πράξεις τους.
    Απ 'την άλλη, σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε κάθε σου επιδίωξη.

    Αν ωστόσο κάνεις πλάκα, τί να πω;! Την έχεις δουλέψει πολύ καλά! Συγχαρητήρια!

    ReplyDelete
  6. Και κάτι ακόμα αν μιλάς σοβαρά.

    Ψάξε λίγο καλύτερα τις όποιες νομικές επιπτώσεις προς το πρόσωπό σου, ακόμα και από τις ως τώρα κινήσεις σου σχετικά. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι και μόνο που προσφέρεις επί τούτου, με ξεκάθαρη πρόταση και προτροπή σου, έναν διαδικτυακό τόπο που είναι υπό την ευθύνη σου, ως βήμα έκφρασης των λεγόμενων τρομοκρατών ή ακόμα και των όποιων άλλων εγκληματιών, μάλλον είναι ποινικά κολάσιμο και ίσως και με αυτεπάγγελτο τρόπο.

    Μη κοιτάς τα ΜΜΕ γιατί αυτά δεν καλούν κανέναν δημόσια να τους στείλει την όποια του προκήρυξη. Μόνοι τους επιλέγουν αποδοκτη οι ίδιοι οι τρομοκράτες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

    Δηλαδή ακόμα και πλάκα να κάνεις ή και να ισχυρισθείς εκ των υστέρων ότι έκανες πλάκα τελικά, έτσι "τεκμηριωμένα" που την έχεις στήσει, άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

    Μάλλον έχεις επιλέξει "επικίνδυνο" τρόπο να τα 'κονομίσεις ή έστω να κάνεις την πλάκα σου.

    Με κάθε επιφύλαξη στα λέω αυτά βέβαια.

    ReplyDelete
  7. @Cosmos: Ρδώ και ώρα ψάχνω 2 πράγματα. Όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης και ενέργεια που θα κάνει. Περιττό να σου πω ότι η προκήρυξη θα σταλεί εδώ.

    ReplyDelete
  8. ?!?!?!

    Τί εννοείς ακριβώς όταν λες "ψάχνεις";!
    Πώς θα μπορούσες να ψάχνεις κάτι, σχετικά με αυτά που αναφέρεις;!
    Πώς θα μπορούσες να διασφαλίσεις ότι θα σταλεί εδώ δηλαδή;!
    ------------------------
    Ως τώρα πόρισμά μου για την όλη ιστορία:
    Αστείο: 90%
    Σοβαρό: 10%

    ReplyDelete
  9. Εκτός κι αν τόση ώρα μιλάμε για τις τρομοκρατικές ενέργειες που θα κάναμε άνετα εμείς οι ίδιοι αν π.χ. τις οργανώναμε σε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι προσομοίωσης της Ελλάδας!
    Αν είναι έτσι να σου φτιάξω κάνα σεναριάκι!

    ReplyDelete